Sebagai tanda patriotik kami...

Kenyataan Media Cucu Mat Kilau Berhubung Isu VCD Lucah Hisham-Nasha
Assalammualaikum WBT dan Salam Perjuangan,

Cucu terpanggil untuk menjawab satu komen yang disiarkan dalam laman Minda Rakyat baru-baru ini.. iaitu berkenaan dengan isu "VCD Lucah Hisham-Nasha". (Cucu Mat Kilau Memfitnah Zina Dua Manusia Muslim) Tulisan sdr. Didik Budiarto yang menggunakan loghat Indonesianyer.. memang ada kebenarannyer... Pendedahan Cucu tentang VCD tersebut adalah berdasarkan kepada maklumat yang Cucu terima dari rakan Cucu yang secara kebetulan bertugas sebagai Special Branch di Ibu Pejabat Polis Bukit Aman.

Cucu dah nyatakan dalam tulisan tersebut antara lain "Sama ada berita ini ada kebenarannyer..Mungkin dapat disahkan kan kemudian.. dan orang-orang Cucu sendiri di Johor kini Cucu arahkan untuk bertemu dengan beberapa orang anggota polis (rakan-rakan sekolah Cucu dulu ) untuk mendapatkan VCD tersebut . Cucu dengan bangganyer menawarkan Wang Tunai RM2000 untuk mendapatkan VCD tersebut. Sekiranyer usaha ini berjaya...maka projek ini akan Cucu jadikan projek mega untuk digunakan oleh Barisan Alternatif dalam berhadapan dengan Be End dalam Pilihanraya Umum akan datang.. Biar seluruh rakyat Malaysia tahu, inilah ciri-ciri pemimpin Islam ala UMNO sebenarnyer..

Inilah padahnyer bila dunia komputer dan multimedia yang canggih ini diperkenalkan, bukankah ianyer telah memerangkap mereka sendiri sebenarnyer. Tahniah Cucu ucapkan kepada Kerajaan Malaysia diatas usaha memajukan industri Multi Media, terutamanyer dengan mewujudkan Multi Media Super Coridor (MSC) di negara ini. semoga dengan ini lebih mudahlar rakyat Malaysia untuk menggunakan dan menyebarkan informasi melalui kecanggihan sistem teknologi maklumat ini. Sekian Wassalam..."

Sdr. Didik Budiarto boleh merujuk kembali tulisan Cucu sekiranyer beliau tidak berpuas hati. Cucu hanya mendedahkan apa yang Cucu terima daripada rakan Cucu... Dan maklumat terkini yang Cucu terima daripada beliau baru-baru ini..Sememangnyer VCD Hisham-Nasha WUJUD..seperti juga apa yang berlaku kepada Rahim Tamby Chik. Mike Tyson, Abu Hassan Omar dan ramai lagi pemimpin puak UMNO Haprak nii.. Mereka menafikannyer dan mengatakan ianya hanya fitnah dan khabar angin..tetapi akhirnyer apa yang berlaku ?? Justeru itular Cucu mencabar Dato' Hisham menjawab perkara ini..Bukan bermakna Cucu tak dapat membuktikanyer.. Tetapi Cucu sedang berusaha mendapatkan VCD tersebut..

Tentang teguran sdr.Didik bahawa Cucu menabur FITNAH..Cucu terima dengan hati terbuka..TETAPI sdr. harus ingat...Segala yang Cucu dedahkan adalah bertujuan untuk menjahanamkan dan menjatuhkan kepimpinan puak UMNO Haprak dari muka bumi ini..Cucu dah tak tahan dengan SPESIS UMNO HAPRAK yang...menolak ISLAM dan menghina Ulamak serta ayat-ayat Al-Qur'an dan macam-macam lagii..

Kalau Cucu FITNAH Hisham...apa pula komen sdr Didik berkenaan dengan Perdana Menteri Malaysia yang menfitnah Dato' Seri Anwar Ibrahim..dengan menuduh beliau berzina, liwat, kaki perempuan dan macam-macam lagi. Dah lar tuu..satu dunia tahu cerita DSAI..dan rasanyer sdr. Didik pun tahu kisah Bapak Anwar ini...Dah lar dituduh macam-macam kemudian DSAI dibicarakan dalam mahkamah yang mengamalkan UNDANG-UNDANG RIMBA...dengan saksi-saksi palsu dan dusta..serta macam-macam lagi yang berlaku kepada DSAI..Apakah pula komen Sdr Didik ..yang kononnyer nak menjuarai isu FITNAH ...

Daripada tulisan sdr.Didik , Cucu pasti benar yang beliau adalah penyokong kuat UMNO Haprak ini..entah apa..sdr Didik diupah oleh Puak-Puak UMNO Haprak nii..untuk mempertahankan pemimpin mereka yang Mangkuk Hayun itu... Buat sdr Didik , Cucu ucapkan terima kasih diatas pesanan dan ingatan yang diberikan..

"KALAU TAKUTKAN RISIKO, USAH BICARA SOAL KEADILAN DAN PERJUANGAN !!!!"

CUCU MAT KILAU
Manchester United, UK
cucumatkilau@yahoo.co.uk - 02.09.2003 (suntingan M@RHAEN)

Artikel-arttikel berkaitan:
Cucu Mat Kilau: VCD Lucah KP UMNO: Mana Kenyataan Dato' Hishamuddin?
Orang Dalam: Blue Film Hisham-Nasha: Satu Komplot SB-Khir Toyo?


Tapak Cerminan M@RHAEN http://marhaen0.tripod.com/ - http://marhaen1.tripod.com/ - http://marhaen2.tripod.com/http://marhaen3.tripod.com/ - http://marhaen4.tripod.com

Click Here!