Ali Ketam Kena Bala 'Cash' di Melaka Darul Pondan!
Asalamualaikum wbt Tuan Editor yang dihormati

Apabila Ali Ketam menghina Islam, ulama-ulama Islam (bukan setan bisu umno) mengkafirkan TG Hj Hadi dan pemimpin Islam umumnya parti Islam (PAS) ia seperti seorang juara kafir yang menentang Islam dan pejuang-pejuang Islam yang hanya ingin mensyiarkan Agama Allah di bumi ini, pelbagai tuduhan dan fitnah dilemparkan terhadap Tuan Guru Hj Hadi dan ulamak PAS lain.

Maka dengan kehendak Allah jua negerinya Melaka diserang wabak pondan bermaharajagila seluruh kota Melaka seperti disiarkan ntv7! Negeri pimpinan Ali Ketam yang menentang Islam habis-habisan, menerima habuan kerana kerjanya yang menolak Islam dan memperlecehkan ulamak-ulamak yang ingin menentang mungkar dan mengamalkan Islam. Ali Ketam menerima bala daripada Allah dengan menonjolkan pelbagai wabak jahat di negeri yang diperintahnya.

Di manakah kepimpinan seorang yang hanya pandai menabur fitnah dan membuat kerja-kerja setan dan dajal, maka orang atau sebenarnya setan ketam ini dan konco-konconya adalah penyambung kerja-kerja setan merosakan akidah dan agama Islam. Beginikah pemimpin yang dilantik untuk orang Melayu? Beginikah pemimpin umno yang berteriak menentang PAS tapi diri sendiri bergelumang dengan 'shit' tempias kepala mereka yang tak lama lagi akan terteran keluar! Atau akan terkeluarkah sikepala taik itu?

Semoga umat Melayu/Islam ingat akan orang orang seperti ini yang mengundang bala Allah semata-mata. Hendaknya kita menolak mereka ini jauh-jauh supaya terhindar dari bala-bala yang akan datang. Moga Allah selamatkan pejuang agamaNya.

Allahu Akbar Allahu Akbar Allahu Akbar

- Jingoza - Kg Makam Hj Kasim P.Pinang - 16.09.2003 (suntingan M@RHAEN)


Tapak Cerminan M@RHAEN http://marhaen0.tripod.com/ - http://marhaen1.tripod.com/ - http://marhaen2.tripod.com/http://marhaen3.tripod.com/ - http://marhaen4.tripod.com

Click Here!