Kena Tipu Lagi......
Oleh Pensil Kayu
Kena tipuuuu lagiiii ke????

Baik sungguh sandiwara Madey & Daim. Buat buat gaduh beberapa bulan dulu, tapi senyap senyap suruh siDaim tu pi Swiss settled whatever records on their portion, transferlah kemana mana, mungkin ke Israel atau Afrika Selatan dsbnya, then la ni dah clear, terus dengan bangga dan relanya siMadey announce, dah bolih siasat semua akaun diBank Swiss tu. Nampak tu, kena tipu lagikah kita rakyat Malaysia. Memanglah, kalau semua dah clear apa bukti yang nak dikorek lagi.

Memang susah nak percaya, tapi itu tak mustahilkan. Harap harap ada inteligent reformasi diSwiss dapat menyiasat kemungkinan kes ini begitu ceritanya.

Dia dah buat hal lagi...

Dalam wawancaranya 5hb Oct lalu, berhubung isu penghinaan terhadap Nabi s.a.w olih seorang paderi baru baru ini, antara lain, Madey kata "umat islam tak seharusnya terlalu mengambil ambil berat soal ini".

Nampak tu!!! apa punya jenih manusialah yang mengaku sebagai umat Nabi s.a.w, hangpa fikir sendiri sudah lah. Kalau sokong juga, tak tahulah apa nak kata lgi dah!!!!.

Sian sungguh UMNO dan ahli ahli jonggosnya ni. Kalau berselawat Maulidurasul tu, macam dah tak ada orang lain lagi yang lebih hebat, berarak macam iring mayat cina mampus ada lah. Dasar parti munafik. Pakat sokong, sokong... sokonglah...sampai keneraka, jangan nak salahkan orang tu pulak.
 

- Pensilkayu - 11.10.2002


FREE - An online program to make a huge income. more info
Click Here!