Kenyataan Fitnah dan Bodoh OCPD P.Jaya

Kenyataan Bodoh OCPD PJ Selepas OCPD Baling…!!!

Kenyataan BODOH PEGAWAI POLIS REGIM MAHAHAPRAK.

Kes Pertama OCPD Baling kata tangan dia gatal-gatal akibat dibaling dengan cuka getah dalam plastik bekas minuman oleh penyokong PAS. (petikan berita Utusan Meloya)

Kes Kedua OCPD PJ, reformis segaja koyakkan baju JONSON (Pemuda PRM) kemudian ambil gambar dan fitnah polis koyakkan baju serta bertindak ganas. (petikan berita Malaysiakini)

Kes Ketiga lama dah dulu, kununya ……!!!! Anwar Ibrahim telah pukul diri sendiri dengan tangan bergari untuk meraih simpati orang ramai, kenyataan ini dibuat oleh MAHAHAPRAK. (petikan  berita Utusan Meloya)

Nampaknya zaman IT sekarang masing ada lagi pegawai polis dungu dan tolol macam MAHAHAPRAK … buat cerita bodoh …. Kerana takutkan Kek Harijadi Pejuang Rakyat mereka sanggup buat fitnah dan menganas macam anjing….?? Piiiiirah … kalau dulu kita takutkan hantu dan penjahat …… kini orang yang ada senjata dan kuasa takutkan KEK HARIJADI …. Kah..kah..kah …. Dunia dah nak kiamatlah jawapnya.

Kini perkara luar jangkaan telah berlaku di Malaysia …  depa kata kita fitnah dan bohong rakyat untuk dapat sokongan … tapi depa akhirnya termakan sumpah sendiri …. Ada ka…. Kes RASUAH RAFIDAH dan RAHIM dokumen palsu …. Tup…tup EZAM kena penjara 2 tahun kerasa OSA pulak ….. orang yang dedahkan rasuah kena penjara … orang yang lakukan rasuah dilindungi mahkamah …. Pelik…pelik … tapi benar.

Inilah ERA 21 tahun Mahahaprak memerintah Malaysia …. Tahun ini kemerdekaan Malaysia akan disambut penuh meriah oleh rakyat marhaen kerana REGIM FITNAH dan MAHAZALIM  tak jadi gila serta tak keharuan lagi akibat kerja gila mereka sendiri. Kini mereka benar-benar gila bila takutkan KEK HARIJADI DSAI …. Ha..ha..ha..??????.

Bersedialah rakyat marhaen untuk menguburkan REGIM MAHAHAPRAK … UMCINO dan BeEnd untuk selama-lamanya dari muka bumi ini. Sudah tiada tempat yang layak bagi mereka dibumi Allah swt ini.

Kita merdekakan Malaysia sekali lagi dari Kezaliman serta kerakusan Mahahaprak dan kroninya. Teruskan perjuangan dan mantapkan saf-saf kepimpinan serta jentera BA.

RDJU – 13.08.2002


FREE - An online program to make a huge income. more info
Click Here!