MAHAHAPRAK MENGUGUT LAGI ….??????

“Amaran PM kepada Terengganu -- Kerajaan akan bertindak tegas jika masih berdegil mahu kuat kuasa Takzir.

Oleh:ZULKIFLI JALIL KUALA LUMPUR 13 Ogos - Kerajaan Persekutuan akan mengambil tindakan tegas jika kerajaan Pas Terengganu terus berdegil untuk menguatkuasakan Enakmen Kesalahan Jenayah Syariah (Takzir) yang terang-terang bertentangan dengan Perlembagaan Persekutuan. : Utusan Malaysia 14-8-02. “

Sepuluh tahun dahulu….lama dah….Mahahaprak telah mengugut kerajaan PAS Kelantan supaya tidak melaksanakan Hukuman Hudud serta Takzir di Kelantan, kini dia mengugut kerajaan PAS Terengganu pula….!!! Nada yang serupa juga….kalau sekali tentang mungkin kita anggap dia tak faham serta dan diberitahu, tapi kali ini dah masuk kali kedua …. Apakah jenis manusia yang mengaku diri orang Islam tapi menolak hukum Allah swt yang dicatitkan dalam Al-Quran, dan waktu yang sama mengaku sebagai Pemimpin Negara Islam tapi memperkosa hukum Allah swt……?????.

Dengan alasan Perlembagaan Persekutuan dia diterus mengugut Kerajaan PAS, tapi Mahahaprak ni faham tak fasal-fasal dalam Perlembagaan Persekutuan…???? Ada saja mengkambing hitamkan Perlembagaan Persekutuan untuk kepentingan POLITIK USANG BN dan UMCINO. Apa Mahahaprak faham apa yang dicakapkan atau memang dia dah nyayok tak keharuan kerana dia telah bermusuh dengan MELAYU ISLAM DAN CINA MALAYSIA, kini tinggal Melayu bukan Islam serta lain kaum yang menerima MAZHAB MAHATHRISME sebagai pegangan hidup mereka dulu kini dan selamanya.

Biar berapi ugutan Mahahaprak serta kroninya kepada Kerajaan PAS Terengganu, rakyat marhaen yakin 100% terhadap YAB Tuan Guru Hj.Hadi akan melaksanakan tanggungjawapnya dengan adil serta saksama dalam memastikan kepimpinan PAS Terengganu melaksanakan amanah rakyat marhaen disana. Sememangnya dugaan akan datang jika ada perkara baik yang mahu dilaksanakan dibumi Allah ini. Tapi yang dikesalkan adalah di Malaysia, orang yang mengaku Islam dan Melayu sendiri yang menentang Hukum Allah swt dan memperlekehkan Islam serta para ulama’nya sehingga ISLAM tak ubah seperti musuh utama KERAJAAN BN@UMCINO.

Kepada rakyat marhaen, kita perlu muhasabah diri apakah silapnya kita sehinggakan Islam dan Melayu di Malaysia ini diperlekeh serta dinodai oleh orang mengaku Islam dan Melayu …. Adakah senjata dah makan tuan…..??? kita perlu keluar dari permasalahan ini. Rakya marhaen perlu bersatu padu menentang apa saja halangan dari golongan sekular dan musang berbulu ayam dalam memastikan ISLAM dimartabat di tempat yang selayaknya serta menjadikan bukan Islam sebagai rakyat marhaen yang akur dengan kepimpinan Islam serta sistem pemerintahan berlandaskan Al-Quran dan Hadis.

RDJU – 14.08.2002


FREE - An online program to make a huge income. more info
Click Here!