Bila GERAKAN menyanggah cadangan Mahahaprak...!!! 

Kenapa komponen BN tak setuju cadangan Mahahaprak….????

BI: Gerakan akan akur keputusan parti Cina BN

“ KUALA LUMPUR 18 Ogos - Parti Gerakan yang tidak bersetuju dengan pengajaran Matematik dan Sains dalam bahasa Inggeris di Sekolah Jenis Kebangsaan Cina (SJKC) akan akur dengan apa sahaja keputusan yang dibuat oleh parti-parti lain yang mewakili kaum Cina dalam Barisan Nasional (BN) berhubung isu tersebut.”
-  UTUSAN MELOYA 19/8/2002.

Parti Gerakan telah menongkah arus kerana menolak cadangan MAHAHAPRAK ….??? Terkedu juga Mahahaprak dibuat oleh Gerakan, nampaknya pilihanraya umum ke 11 ni GERAKAN akan masuk Barisan Alternatif menentang ragim zalim BN@UMCINO. Bila Gerakan parti yang menguasai Pulau Pinang dah mula menyanggah titah perintah MAHARAJA MAHAHAPRAK kini jumlah negeri dalam gengaman BN akan berkuranganlah jawapnya.

Tindakkan ahli Gerakan mempertahankan Bahasa Malaysia dan Bahasa Cina dalam pengunaan untuk mata pelajaran Matenatik dan Sains serta menafikan pengunaan Bahasa Inggeris telah menjadi Mahahaprak bagaikan musuh utama kaum CINA serta tindakkan Mahahaprak mengugut mengISAkan pemimpin persatuan CINA juga menambahkan parah kepada BN@UMCINO.

Parti Gerakan cukap bijak dalam keputusanya, mereka bersikap berkecuali dengan keputusan BN sendiri, apapun yang akan berlaku lepas ini, Gerakan akan “Memulangkan Paku Buah Keras “ jawapnya kepada BN sendiri. Gerakan sedar ahli-ahlinya akan mengkuburkan parti tersebut pada pilihanraya umum ke 11 ini jika mereka bersetuju dengan cadangan Mahahaprak yang secara rasmi telah mengugut kaum CINA.

Mahahaprak kini telah menambah musuhnya dari ahli parti Gerakan, secara totalnya kaum CINA dalam GERAKAN, DAP dan KeADILan telah dijadikan musuh oleh Mahahaprak dalam tindak-tanduknya, dia tak mampu untuk undur kebelakang lagi, terutamanya selepas dia menjadikan orang ISLAM dalam PAS sebagai musuh rasminya pada Jumaat lepas. Perbuatan Mahahaprak membangkitkan isu perkauman serta bahasa telah menjadikan dia seorang Perdana Menteri yang terpinggir oleh rakyatnya sendiri.

Saat kejatuhanya amat hina telah dilihat, Mahahaprak telah memusuhi rakyatnya sendiri kerana KUASA dan WANG ….!!!! Yang pastinya Mahahaprak tak mampu nak memperbodohkan serta mengugut rakyat marhaen serta mengkambing hitamkan kaum CINA dan MELAYU untuk mencapai agenda politik kotor lagi menjijikan.

Kaum CINA pasti benar dengan tindakan mereka apabila Gerakan secara rasmi membantah tindakan Mahahaprak mengugut kaum CINA serta pengunaan Bahasa Inggeris ini, mereka sedar Mahahaprak sudah tak mampu bergantung nyawa dari orang Melayu yang telah meminggirkanya sejak 1998 lagi, kini dia cuba mengunakan kaum CINA sebagai jalan penyelamatnya pula.

Sikap lontar batu sorak tangan Mahahaprak dalam berpolitik telah menjadikan dia tak ubah seperti BERUK DAPAT BUNGA, apa sehaja yang ditemuinya nak dimusnahkan sesuka hatinya. Percayalah Mahahaprak sudah tak mampu untuk mencarik-carikan bunga-bunga mekar ditaman Barisan Alternatif apabila bunga ditamannya sendiri sudah merajuk serta melarikan diri darinya.

Mahahaprak sendiri kepanasan berada didalam Negara ini, dia tidak senang serta susah hati kerana apa sehaja tindakan yang dilakukan telah memakan dirinya sendiri. Mahahaprak sendiri menjadi tak keharuan apabila apa sehaja yang dia lakukan, dia menghadapi tekanan serta melakukan kesilapan yang tidak diduga akan berlaku.

Hukum karma benar-benar menimpa dirinya kini, pada jumaat lepas dia sendiri telah mengkafirkan orang ISLAM dalam PAS serta menentukan syurga dan neraka bagi ahli PAS, kini dia benar-benar dah jadi “GOD” ……!!!!!!!!. Dunia dah terbalik kini bila Mahahaprak melalut dan merapu macam orang GILA TALAK…!!!!!.

Tunggulah pada pilihanraya umum ke 11 nanti …. Dia bukan sehaja jadi bekas Perdana Menteri tapi penghuni PENJARA SUNGAI BULUH untuk selamanya. Waktu itu tiada siapa yang akan bersedih serta mengingati Mahahaprak lagi sebagai WIRA DUNIA KE 3 yang dibanggakan oleh para penjilat BN@UMCINO bagaikan seorang MAHARAJA di muka bumi ini.

Rakyat marhaen telah naik meluat dan benci dengan kepimpinan Mahahaprak serta kerajaan BARISAN NAJIS@UMCINO yang tak sudah-sudah mendera rakyat Malaysia. Percayalah mereka akan menjadi BATU NESAN pada pilihanraya umum ke 11 nanti.

RDJU – 19-08-2002


FREE - An online program to make a huge income. more info
Click Here!