MCKK, SMT dan STAR Patut Ditutup, Bukan SAR!

SAR dituduh menjadi sarang pengganas. Tiba-tiba Sekolah elit kerajaan iaitu MCKK dan STAR yang sebenarnya sebagai sarang gangsterisme (bakal pengganas), diisytiharkan oleh semua media tanahair. Allah swt telah membayar tunai tuduhan UMNO terhadap SAR (Sekolah Agama Islam Rakyat).

Hentikan segera berjuta-juta RM wang rakyat ke sekolah-sekolah kerajaan dan pulangkan kepada sekolah rakyat.

SAR dikutuk sarang pengganas, sekolah bantuan penuh gomen pulak yang terlebih! kan Allah swt itu Maha Kaya dan Mengetahui niat jahat sekularis umno dengan bantuan kafir sami velu dan kafir ling liong sick serta kafir-kafir lain. Kan dah terburai kejahatan mereka ... SAR dikutuk, sekolah kerajaan bermasalah!!!

SAR dikutuk, ditenyeh, dihina, diherdik, kononnya sarang pengganas 'tup-tup Allah exposed' sekolah gomen yang GANAS. Inilah rupanya sekolah yang bakal melahirkan pemimpin negara. Maka lahirlah samseng-samseng seperti Adnan Brutal dan Khir Toyo Rasuah. Di Johor pula murid dibelasah hingga pengsan oleh pengganas Sekolah Teknik hanya kerana berebutkan betina. Ini adalah dasar Sekolah pengganas Sekolah Kebangsaan Pro umno. Tuhan dah menterbalikkan apa yang telah dituduh dan kezaliman oleh PieM terhadap SAR.

Ikut laporan akhbar isu keganasan di sekolah gomen rupanya dah bernanah dan jadi budaya sejak tahun 70-an lagi. tu dia punya lama, dah jadi sebati & mendarah daging, diwarisi dari satu generasi ke satu generasi. Tapi tak ada siapa pun perlecehkan sekolah gomen sebagaimana SAR diperlecehkan. kan... kan... kan... jadi siapa sebenarnya yang berniat jahat terhadap SAR?

Berbalik kepada hal budaya ganas di sekolah kerajaan...kita tak perlecehkan sekolah tu sebagai yang media buat terhadap sekolah SAR. so be fair terhadap SAR juga. Hanya kerana ada satu dua kes pelajar pijak gambor menteri (kalau betul la...) janganlah pakai borong je hentam sekolah SAR.

- Kiriman Salmah Ahmad - 08.09.2003


Tapak Cerminan M@RHAEN http://marhaen0.tripod.com/ - http://marhaen1.tripod.com/ - http://marhaen2.tripod.com/http://marhaen3.tripod.com/ - http://marhaen4.tripod.com

Click Here!